×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

معامله طلای سیاه در پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر

به گزارش خبرگزاری رویترز، توجه بازارهای جهانی به آتش‌بس احتمالی بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان و تسهیل تدریجی کاهش داوطلبانه اضافه هشت عضو ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) و در مقابل کاهش احتمالی ذخیره‌سازی‌های سوخت آمریکا، قیمت نفت را در معاملات روز چهارشنبه (نهم آبان) پس از کاهش در دو جلسه معاملاتی پیشین، به پایین‌ترین حد خود در بیش از یک ماه گذشته رساند.
قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز چهارشنبه تا ساعت ۴ و ۵۱ دقیقه به وقت گرینویچ با ۳۸ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش به ۷۱ دلار و ۵۰ سنت برای هر بشکه رسید.
در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا روز چهارشنبه با ۴۳ سنت یا ۰.۶ درصد افزایش با قیمت ۶۷ دلار و ۶۴ سنت برای هر بشکه دادوستد شد.
در پی اعلام یک خبرنگار خبرگزاری «اکسیوس» در شبکه اجتماعی اکس (توئیتر سابق) مبنی بر اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی قریب‌الوقوع با چند وزیر، سران ارتش و دستگاه‌های اطلاعاتی درباره مذاکرات به‌منظور یافتن راه‌حلی دیپلماتیک برای جنگ در لبنان برگزار خواهد کرد، قیمت‌های جهانی نفت خام برای دومین جلسه پیاپی در معامله‌های روز سه‌شنبه (هشتم آبان) کاهش یافت.
به گزارش اکسیوس، مقام‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا اعلام کردند توافق برای آتش‌بس بین رژیم اشغالگر قدس و حزب‌الله لبنان می‌تواند ظرف چند هفته به‌دست آید.
ییپ جون رونگ، استراتژیست بازار در مؤسسه آی‌جی در این باره گفت: افت شدید قیمت نفت از ابتدای هفته ممکن است نیازمند تلاش برای ایجاد ثبات در جلسه معاملاتی روز چهارشنبه باشد، اما با توجه به نبود عوامل فزاینده برای ایجاد یک حرکت افزایشی پایدار، سود کلی همچنان محدود است.
وی افزود: گزینه توافق آتش‌بس در خاورمیانه که خطر تشدید تنش گسترده‌تر را کاهش می‌دهد اکنون روی میز است و این عامل بر تولید نفت تأثیر می‌گذارد، در حالی که ما هنوز کاهش تولید اوپک‌پلاس را هم در چشم‌انداز داریم.
هشت عضو اوپک‌پلاس قرار است از ماه دسامبر همسو با تعدیل تدریجی برنامه کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای خود، عرضه نفت خود را در مجموع روزانه ۱۸۰ هزار بشکه افزایش دهند.
اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس با در نظر گرفتن برنامه کاهش عرضه گروهی در کنار کاهش‌ عرضه داوطلبانه در مجموع روزانه ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه از تولید خود کاسته‌اند که معادل ۵.۷ درصد تقاضای جهانی است.
تحلیلگران بانک ای‌ان‌زد در یادداشتی نوشتند: با توجه به افزایش تولید برنامه‌ریزی‌شده از دسامبر، توجه بازارهای نفت احتمالاً به سمت اوپک‌پلاس معطوف می‌شود، در حالی که تقاضای ضعیف در چین هم در کانون توجه قرار خواهد گرفت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.