به گزارش امتداد، در جریان برگزاری برنامه میزگرد فرهنگی که با حضور مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و مشاورینش برگزار شد.
اسفندیاری یکی از کارشناسان این برنامه در سوالی خطاب به پزشکیان گفت: دکتر فاضلی که کنار شما هستند عضو هیأت علمی پیمانی دانشگاه شهید بهشتی بودند، طبق مقررات عضو هیأت علمی عضو پیمانی نه میتواند مأمور باشد نه خارج از دانشگاه سمت بگیرد. ایشان در ریاست جمهوری و وزارت نیرو سمت داشتند و طبق گفته رئیس دانشگاه و مدیرگروه دو سال مراجعه و حضور در دانشگاه نداشتند، ۸ سال دوره پیمانیشان طول کشیده اخراج شدند! چه الم شنگهای در دانشگاهها و رسانهها راه انداختند. ۹۰ هزار عضو هیأت علمی داریم، به خاطر ۵ نفر حیثیت آموزش عالی ما را خدشهدار کردند. اینها بازی سیاسی است، مقهور بازیهای سیاسی نشوید.
فاضلی در جواب گفت: رئیس دانشگاه دروغ میگوید، شما هم دروغ میگوئید.
اسفندیاری: آیا شما پیمانی نبودید؟
فاضلی: من پیمانی بودم.
اسفندیاری: پس چطور سمت گرفتید؟
پزشکیان: اجازه بدهید. گفتید جواب بدهد دیگر.
اسفندیاری: به من تهمت دروغ گویی زدید. حق ندارید تهمت دروغ گویی بزنید.
فاضلی (با صدای بلند): شما نمیدانید. من پیمانی بودم، با مجوز هیأت امنای دانشگاه سمت گرفتم.
اسفندیاری: آن وقت رئیس دانشگاه نمیدانست؟ چرا مجوز را منتشر نکردید؟
فاضلی: به وزرات علوم بفرمائید فاضلی سه سال پیش شکایت کرده، سه سال است جرأت نمیکنند رسیدگی کنند!
مجری: هم میکروفن دکتر فاضلی و هم میکروفن دکتر اسفندیاری را قطع کردیم چون انتظار رفتار فرهنگی داشتیم و این رفتار متناسب با شأن مخاطبان نیست.
پزشکیان: اجازه بدهید من صحبت کنم، همین رفتار نشان میدهد ما هنوز در فرهنگ مشکل داریم.
پزشکیان خطاب به فاضلی که قصد ترک برنامه را داشت: بشین آقای دکتر من به جای تو حرف میزنم.
فاضلی: در رسانهای که ایشان به عنوان کارشناس با من مساله شخصی دارد، صحبت نمیکنم.
وی خطاب به مجری که او را دعوت به آرامش کرد، گفت: «برو بابا»!
اسفندیاری خطاب به فاضلی: به خاطر این کار تیتر همه روزنامهها بودید.
مجری گفت: از رفتار مشاور فرهنگی آقای پزشکیان متأسفم.
در نهایت فاضلی مشاور پزشکیان در یک اتفاق تلخ و توهینآمیز، صندلی خود را ترک کرد و با پرتاب میکروفون از استودیوی برنامه خارج شد.
اگرچه پزشکیان سعی داشت وی را آرام کند اما این مشاور به حرفهای پزشکیان نیز توجه نکرد و صندلی خود را ترک کرد.
در ادامهی این اتفاق، برخی از فعالین رسانهای و سیاسی اصلاحطلب، سعی در توجیه این رفتار و استفاده مطلوب به نفع کمپین انتخاباتی پزشکیان داشتند تا بتوانند این اقدام فاضلی را اعتراضی قهرمانانه معرفی کنند.
از طرف دیگر برخی از فعالین فضای مجازی با یادآوری رفتاری مشابه از سوی عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی که با پرتاب میکروفون خبرنگار جنجالی شده بود، این مدل واکنش و عصبانیت از سوی اصلاح طلبان را مسبوق به سابقه دانستند. نکتهی قابل توجه در پرتاب میکروفن توسط فاضلی آن بود که او میکروفن را به سمت پزشکیان پرتاب کرد که برخی این رفتار را نشان از بیاعتنایی او به پزشکیان دانستند.
حال باید دید آیا در روزهای آینده پزشکیان که در جریان رقابتهای انتخاباتی خود را شخصیتی اخلاق مدار و اهل همگرایی معرفی کرده است، چگونه نسبت به این اتفاق واکنش نشان خواهد داد.