×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Sunday, 15 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 18 خبر
وضع عوارض تحمیلی بر صنعت بیمه موجب گران‎شدن خدمات بیمه‎ای برای مردم خواهد شد

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محسن پورکیانی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در گفتگو با فرکانس بیمه عنوان کرد: صنعت بیمه برای سرپاماندن نیازمند نگاه جدی و همیاری و همکاری بیشتری از سوی قوه مقننه و مجریه است. اینکه دولت در هر حوزه‎ای که دچار کمبود منابع می‌‎شود، از صنعت بیمه درخواست تأمین آن را دارد نگاه درستی نیست و به همین دلیل است که این صنعت دچار مشکلات بسیاری شده است و در صورت تدوام این روند، در آینده نیز صنعت را با چالش های جدی مواجه خواهد کرد. صنعت بیمه یکی از ارکان اصلی اقتصاد کشور است که بایستی به وظایف خود عمل کند اما با وضع عوارض تحمیلی از یک طرف موجبات ناکارآمدی این صنعت فراهم می شود و از طرف دیگر منجر به گران شدن خدمات بیمه ای برای مردم خواهد شد که در شرایط اقتصادی فعلی به هیچ عنوان به مصلحت دولت و جامعه نمی باشد. من اطمینان دارم که دولت به دنبال تحمیل هزینه های جدید به مردم نیست لذا در جهت حذف این عوارض باید حرکت نمود.

 
دبیرکل سندیکای بیمه گران عنوان کرد: صنعت بیمه نه تنها باری بر روی دوش دولت نیست و هیچ بودجه‎ای از دولت و حاکمیت دریافت نمی‎کند، بلکه بسیاری از مشکلات را در یک مکانیزم بیمه ای حل می‎کند، لذا صنعت بیمه کشور برای اینکه بتواند به مسیر خود ادامه دهد نیاز به حمایت دولت دارد و از هر اقدامی که باعث افزایش هزینه خدمات و تحمیل آن به مردم میشود، می بایست اجتناب نمود.
 
وی با اشاره به عوارض تحمیلی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی بر صنعت و همچنین اجبار صندوق تامین خسارت‎های بدنی به پرداخت هزینه ۵۰۰ میلیارد تومانی بابت پابند زندانیان، عنوان کرد: فلسفه وجودی صنعت بیمه مدیریت ریسک و پرداخت خسارت بوده و دست اندازی به منابع این صنعت مغایر با اصول بیمه گری است که این امر قطعا توان مالی صنعت را در عمل به تعهدات خود و بازپرداخت خسارات مردم، تضعیف خواهد کرد.
 
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در ادامه به سایر اقدامات سندیکا اشاره نمود و گفت: جلسه بسیار خوبی نیز با سازمان تامین اجتماعی برگزار کردیم که در این جلسه مقرر شد تا خدمات قابل ارائه از سوی صنعت بیمه بازرگانی و سازمان تامین اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد و برنامه‎ها به صورت شفاف مشخص شود تا زودتر به نتیجه برسیم.
 
در انتها مقرر شد یک کمیته مشترک بین این دو نهاد تشکیل تا موضوعات مورد نظر پیگیری شود که عمده مشکل موجود در این زمینه، مربوط به مسائل شبکه فروش می باشد.
 
پورکیانی در خصوص مبحث مالیات گفت: مشکلات بسیاری نیز در این حوزه وجود دارد که در حال پیگیری آنها هستیم و امیدواریم که به نتیجه برسد.
 
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران اظهار کرد: آمارها نشان می دهد که وضعیت مطالبات صنعت بیمه در شش ماه ابتدایی سال بدتر شده است. یکی از مشکلات فعلی صنعت بیمه این است که اهمیت وجوه نقد به خوبی در نظر گرفته نمی شود، لذا بحث بدهکاران صنعت بیمه به این وضعیت فاجعه بار رسیده است، پس باید متوجه اهمیت این مبحث باشیم.
 
زمانی که صنعت بیمه سود خوبی نداشته باشد به طور حتم انگیزه‎ای برای سرمایه‎گذاری در آن هم ایجاد نمی‎شود، اما در صورتی که نظارت ما سیستمی و پیشگیرانه باشد، قطعا این مشکلات نیز مرتفع خواهد شد.
 
پورکیانی در خصوص مباحث مطرح شده در گروه فرکانس بیمه در فضای مجازی تحت عنوان” اتاق صنعت بیمه ” گفت: شرایط فعلی صنعت به گونه‎ای است که لازم است تا کارشناسان در خصوص مباحث مختلف با یکدیگر گفتگو کنند و یک طوفان فکری ایجاد شود. به طور حتم از خروجی چنین مباحثی راه‎حل‎هایی نیز به دست می آید. وجود چنین فضاهایی که کارشناسان مسائل را بررسی می کنند، برای صنعت بیمه بسیار مهم است و به ایجاد راه‎حل های شفاف کمک می‎کند. حتی ممکن است برخی کارشناسان یا مدیران در چنین اجتماعاتی وارد بحث و گفتگو نشوند اما با شنیدن نظرات سایرین، از آنها در بهبود عملکرد خود استفاده نمایند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.