- ۰۴ مهر ۱۴۰۲
- کد خبر 1269834
به گزارش پایگاه خبری امتداد، بانک تجارت که در بحث های الکترونیک همواره جزو یکی از بانک های پیشرو بوده و در حوزه تولید محصولات جدید، پیشگامی خود را به اثبات رسانده است در زمینه همکاری با سامانه یکپارچه فروش خودرو نیز تسهیل در امور متقاضیان خرید خودرو را همواره در دستور کار داشته است.
بر اساس این گزارش، مشتریان بالای 18 سال بانک تجارت در مرحله بعدی عرضه خودرو که به گفته مدیر سامانه یکپارچه فروش خودرو، احتمالا نیمه دوم سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد، میتوانند یکی از حسابهای خود (کوتاه مدت، قرضالحسنه یا جاری فراگیر) نزد این بانک را از طریق «سامانه وکالتی کردن حسابهای بانک تجارت» به صورت غیرحضوری وکالتی کنند.
در عین حال ذکر این نکته ضروری است که فرآیند وکالتی شدن حسابها از دو طریق غیرحضوری از طریق سامانه یا حضوری از طریق مراجعه به شعب بانک تجارت امکان پذیر خواهد بود.
در عین حال، مشتریان باید توجه داشته باشند که همزمان با وکالتی کردن حساب، مبلغ پیش ثبت نام در حساب حساب مسدود می شود. به همین دلیل تامین کفایت موجودی پیش از وکالتی کردن حساب الزامی است که این موجودی برابر با حداقل موجودی به اضافه مبلغ پیش ثبت نام طرح مربوطه خواهد بود.
بر اساس این گزارش، برای ثبت سفارش و خرید خودرو از شرکت های خودرو ساز، گشایش حساب وکالتی ضروری است که این حساب، یک نوع حساب بانکی است که برای پرداخت مبلغ خرید خودرو از این شرکت ها استفاده می شود و متقاضی با افتتاح این حساب، اختیار مسدود کردن ، رفع مسدودی و انتقال پول از حساب خود به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدگان می دهید.
بر این اساس، در حساب وکالتی، به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدگان وکالت داده می شود تا به میزان مبلغ ارزش قرارداد(ارزش خودرو و هزینه های مرتبط به آن) در حساب متقاضی، وجوهی را مسدود و پس از نهایی شدن خرید خودرو از حساب متقاضی و به نام وی، به حساب سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدگان منتقل کند.
رفع انسداد مبلغ در طرح خودرو های وارداتی
در عین حال، آن دسته از مشتریانی که تمایل به ادامه روند ثبت نام خودروها ندارند، می توانند از طریق سایت مربوطه نسبت به انصراف خود اقدام کنند که با توجه به ارتباط بانک تجارت با وزارت صمت، متعاقبا مبالغ آنها آزاد خواهد شد.
سامانه یکپارچه فروش خودرو
این گزارش حاکی است، «سامانه یکپارچه فروش خودرو» یا سامانه متمرکز قرعه کشی خودرو، بستری است که وزارت صمت برای ساماندهی بازار خودرو و ایجاد شفافیت دستور راه اندازی آن را در اسرع وقت داده است.
تمامی خودروسازان داخلی موظف هستند به جای فروش خودرو از طریق فروش فوقالعاده یا پیش فروش، محصولاتشان را از طریق این سامانه به نشانی esalecar.ir عرضه کنند که در این سامانه، بازه زمانی مشخصی برای عرضه خودرو تعیین میشود.
حساب وکالتی چیست؟
حساب وکالتی، نوعی حساب بانکی محسوب میشود که به حساب معاملاتی متصل است و به عنوان راهکاری برای برداشت مستقیم وجه مورد نیاز معامله، از حساب مشتری به کار گرفته میشود.
حساب وکالتی مورد استفاده برای بورس، بورس کالا و خرید خودرو از خودروسازان، یکسان است و تفاوتی با هم ندارند.
معمولا مشتریان و دارندگان این حسابها، به کارگزاریها یا شرکت خودروسازی وکالت میدهند که وجه مورد نیاز برای سفارش و خرید را به طور مستقیم، از حساب شخصیشان تا زمان مورد نیاز مسدود کنند.
مزایای حساب وکالتی
یکی از مهمترین و اصلیترین مزایای حسابهای وکالتی، سرعت یافتن معامله و صرفهجویی در زمان است. با استفاده از این راهکار، دیگر نیازی نیست متقاضی برای هر معامله، حساب بانکی خود را شارژ کند و ارائه دهنده محصول یا خدمت به صورت خودکار، مبلغ مورد نیاز را از حساب بانکی متقاضی برداشت خواهد کرد.
نحوه افتتاح حساب وکالتی
برای افتتاح حساب وکالتی، نخستین گام، افتتاح حساب قرضالحسنه یا کوتاه مدت، در یکی از بانکهای معرفی شده ازسوی شرکتهای خودرو است. اما اگر متقاضی پیش از این، در این بانکها حساب داشته باشد، دیگر نیازی به طی کردن این مرحله نیست.
بر این اساس، دارندگان حسابهای تجارت میتوانند با مراجعه به سامانه بانک تجارت و بدون نیاز به مراجعه به شعبه، اقدام به وکالتی کردن حساب خود کنند.
قابل توجه این که تنها از حساب برندگان طرحهای فروش خودرو، به اندازه وجه اعلام شده، مسدود میشود و از حساب مشتریهایی که برنده نشدهاند، مبلغی برداشت نخواهد شد.
تعداد حسابهای وکالتی
محدودیت خاصی برای افتتاح و ایجاد حسابهای وکالتی وجود ندارد و هر شخص میتواند به تعداد تمام کارگزاریها و بانکهای ارائهدهنده این خدمات، حساب وکالتی داشته باشد. اما متقاضی، تنها میتواند یک حساب وکالتی را به ارائه دهنده محصول یا خدمت معرفی کند.
دارندگان حساب در بانک تجارت می توانند از طریق لینک https://car.farava.ir/Login نسبت به وکالتی کردن حساب خود برای مشارکت در مرحله جدید عرضه خودرو از طریق سامانه یکپارچه اقدام کنند.