×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Wednesday, 29 November , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 13 خبر
تکمیل عملیات حفاری مرحله چهارم بخش تونلِ زیرگذر استاد معین

امتداد :به منظور پیگیری و نظارت بر روند اجرایی پروژه ها، صبوری معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ، نوش آبادی مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر، مفاخریان شهردار منطقه۹ و جمعی از مدیران شهری از روند عملیات اجرای پروژه زیرگذر استاد معین بازدید و از نزدیک روند پیشرفت فیزیکی پروژه را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش امتداد ، صبوری معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در تشریح روند پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی پروژه زیرگذر استاد معین گفت : با توجه به اجرای عملیات حفاری بخش تونلی زیرگذر استادمعین به روش اتریشی، حفاری قسمت چهارم بخش تونل به اتمام رسیده و مرحله پنجم آن آغاز شده است .
وی افزود: دیوارسازی رمپ جنوبی زیرگذر و خاکبرداری رمپ شمالی به منظور نماسازی در حال انجام است و همچنین اجرای عملیات هدایت آبهای سطحی به سمت پایین دست نیز در شرف انجام است .
در ادامه مفاخریان شهردار منطقه۹ ضمن تشکر از پیگیری های مستمر مدیران شهری در راستای اتمام به موقع زیرگذر استادمعین و بهره برداری از آن بیان داشت: تلاش های بی وقفه عوامل اجرایی پروژه و همچنین تعامل و پیگیری های مستمر حوزه های مرتبط باعث شده تا امروز شاهد پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد زیرگذر استادمعین باشیم که ادامه این روند منجر به افتتاح به موقع پروژه مذکور مطابق برنامه زمان بندی باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.