×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Sunday, 10 December , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 8 خبر
بانک گردشگری رتبه سوم بانکداری اسلامی را کسب کرد

به گزارش پایگاه خبری امتداد، نشریه بین‌المللی بنکر، رشد دارایی‌های موسسه های کاملا اسلامی و موسسات با باجه های اسلامی در سال ۲۰۱۸را مورد بررسی قرار داده است که بر اساس آن بانک گردشگری از ایران از نظر رشد دارایی منطبق با شریعت اسلام در بین ۱۰بانک و موسسه مالی برتر جهان قرار گرفت.

بر اساس گزارش موسسه بین المللی بنکر، بانک های زراعت ترکیه و السلام الجزایر در رده‌های نخست و دوم جهان جای گرفتند.در جمع ۱۰بانک و موسسه برتر کاملا اسلامی جهان از نظر بیشترین رشد دارایی ها، سه بانک از ایران حضور دارند، از کشورهای ترکیه، کویت، بنگلادش، سودان، عمان و سوریه نیز هر کدام یک بانک در شمار برترین قرار گرفته‌اند.

لازم به ذکر است بانک گردشگری به عنوان تنها بانک ایرانی عضو سازمان جهانی جهانگردی ( unwto) نیز شناخته شده است.

گفتنی است : بانک قرض الحسنه مهرایران به عنوان بانک کاملا اسلامی با ۶۱.۱درصد رشد و ۳هزار و ۸۷۸میلیون دلار دارایی منطبق بر شریعت، در رتبه نخست بانک های ایران و رتبه برتر موسسات کاملا اسلامی دنیا قرار گرفت.بانک توسعه صادرات نیز با ۶۰.۰۵درصد رشد و دارایی ۶هزار و ۸۵۵میلیون دلار در رده دوم بانک‌های ایرانی منطبق با شریعت و رتبه چهارم جهان قرار گرفته است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.