
امتداد :معاون حمل ونقل و ترافیک منطقه۲۱ از ساماندهی حرکات گردشی در تقاطع همسطح بزرگراه شهید لشگری-بلوار ایران خودرو با هدف برقراری نظم و ایمنی به هنگام تردد وسایل نقلیه عبوری خبر داد.
به گزارش امتداد ، محمدرضا سالمی معاون حمل ونقل و ترافیک این منطقه با بیان خبر فوق گفت: در راستای ساماندهی حرکات گردشی در تقاطع همسطح بزرگراه شهید لشگری-بلوار ایران خودرو و باتوجه به مطالعات کارشناسی و بازدیدهای میدانی انجام گرفته، حذف حرکات گردش به چپ جنوب به غرب و شمال به شرق در محل این تقاطع اجرایی شد.
وی در همین خصوص افزود: مسیر جایگزین حرکت های حذف شده، دوربرگردان های شمالی و جنوبی بلوار ایران خودرو در نظر گرفته شده که هم اکنون تابلوهای راهنمای مسیر آن ها نصب شده است.
سالمی در خاتمه ابراز امیدواری کرد؛ که ساماندهی حرکات گردشی در تقاطع همسطح بزرگراه شهید لشگری-بلوار ایران خودرو بتواند مراتب رضایتمندی هرچه بیشتر شهروندان فهیم پایتخت، مسافرین عبوری و همچنین جمعیت شناور منطقه۲۱ را فراهم سازد.
https://www.emtedadnews.com/?p=1177133