
به گزارش پایگاه خبری امتداد، سیلاب فروردینماه سال جاری یکی از جدیترین سنگ محکهای صنعت بیمه کشور در سالهای اخیر بود. جدای از تعهداتی که شرکتهای بیمه ملزم به اجرای آن بودند فروش برخی از بیمه نامههای همگانی با نرخهای غیرفنی باعث شد تا برخی از شرکتهای بیمه مانند بیمه تجارت نو در معرض ریسکهای مالی بالایی در رابطه با پرداخت خسارات خود قرار بگیرند.
بنا بر آخرین پیشبینیهای رسمی از خسارات سیل، حداکثر میزان خسارت این حادثه در صنعت بیمه ۳۶۵میلیارد تومان است که به گفته رئیس کل بیمه مرکزی از این مبلغ تا به حال حدود ۱۴۲میلیارد تومان به زیاندیدگان سیل در استانهای آسیب دیده پرداخت شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی درباره آخرین آمارها از پرداخت خسارات سیل توسط صنعت بیمه اظهار کرد: صنعت بیمه در حوادث گوناگون نظیر سیل اخیر توان بالا و ظرفیت مثال زدنی خود را نشان داده و پرداخت بیش از ۱۴۲میلیارد تومان خسارت به زیاندیدگان سیل در استانهای آسیب دیده این حقیقت را به اثبات می رساند که صنعت بیمه میتواند با همدلی و هم افزایی، گام های بلندی بردارد.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اهمیت موضوع توانمندسازی در صنعت بیمه و افزایش سه برابری ذخیره گیری شرکت ها برای اولین بار در سال جاری،اضافه کرد: ذخیره گیری مناسب شرکتهای بیمه و حرکت به سمت کاهش کسری ذخایر از زمینههای ثبات در این صنعت به شمار می رود. سودآوری بنگاه های اقتصادی یک اصل است اما پایداری شرکت ها موضوع مهم تری است که باید در صنعت بیمه با جدیت بیشتری دنبال شود.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارشی که پیش از این بیمه مرکزی از میزان تعهدات و خسارات شرکتهای بیمه در قبال سیل اخیر در اختیار ایسنا قرار داده بود، بیش از ۸۸هزار فقره خسارت در ۳۰استان کشور توسط بیمهگذاران و ذینفعهای بیمهنامهها به ۲۲شرکت بیمه اعلام شده است که حدود ۶۷هزار فقره خسارت به مبلغ ۲۰۰میلیارد تومان توسط بیمهگران مورد ارزیابی و برآورد قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش ۹۹درصد از خسارات اعلام شده مربوط به بیمهنامههای آتشسوزی (با پوشش اضافه خطر سیل) بوده و بیش از ۹۰درصد از موارد خسارت اعلام شده مربوط به بیمه آتشسوزی منازل مسکونی است.