×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 23 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 5 خبر
منطقه ۱۵ پیشتاز در گسترش حمل و نقل پاک

امتداد :۲۰ خانه دوچرخه در محله های منطقه ۱۵ به منظور گسترش حمل و نقل پاک همزمان با دهه کرامت به بهره برداری رسید.

به گزارش امتداد ، وحیدرضا محمدی با تبریک ایام فرارسیدن دهه کرامت گفت: ۲۰ خانه دوچرخه با ظرفیت ۳۰۰ دستگاه دوچرخه در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و کاهش آلودگی هوا در محله های منطقه ۱۵ احداث شد.

وی در ادامه با تاکید براینکه این خانه های دوچرخه ظرف سه، چهار ماه گذشته آماده سازی شده است افزود: ایستگاه دوچرخه در محوطه شهرداری منطقه ۱۵، فرهنگسرای خاوران، بوستانهای، صالحی، آموزش ترافیک، پردیس بانوان، خلیح فارس، کوهسار، تقاطع ۱۵ متری اول، شهرک والفجر و ناحیه ۸ خیابان موحد دانش احداث شده است.

شهردار منطقه ادامه داد: یک دستگاه کانکس با ۲۰ دستگاه دوچرخه به همراه کلاه ایمنی در محوطه دانشگاه فنی و حرفه ای ولی عصر(عج) نصب شد تا دانشجویان این دانشکده بتوانند از دوچرخه برای رفت و آمد در محله های عمومی استفاده کنند.

وی افزود: دوره های آموزش رفتار ترافیکی و دوچرخه سواری نیز در سه سطح از مقدماتی تا پیشرفته تحت تعلیم مربی فدراسیون در بوستان ترافیک برای دانشجویان برپا است.

محمدی یادآور شد: همچنین۱۱ کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در بوستان آزادگان آماده شده تا شهروندان منطقه در توسعه حمل و نقل پاک مشارکت داشته باشند

شایان ذکر است، این ۲۰ خانه دوچرخه همراه با ۱۴ پروژه فرهنگی، ترافیکی، عمرانی، خدمات شهری و رفاهی همزمان با دهه کرامت با حضور شهردار تهران به منظور ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان محلات کم برخور دار روز گذشته به بهره برداری رسید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.