
به گزارش پایگاه خبری امتداد، محسن پورکیانی رییس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی بیمهایران با تشریح برنامههای این شرکت برای کاهش زیان انباشته و افزایش سطح توانگری گفت: شرکتی که در حال حاضر روزانه ۴۰میلیارد تومان خسارت پرداخت میکند، توانمند است.
وی در نشست سراسری مدیران ستادی و استانی شرکت سهامی بیمه ایران در مرکز همایشهای ایران زمین گفت: اصلاح پرتفوی، افزایش فروش نقدی، وصول مطالبات، مدیریت بهینه صدور و خسارت و شفافیت و سلامت اداری، ۵برنامه اساسی و در حال اجرای بیمه ایران برای کنترل نقطه سر به سر است.
مدیرعامل بیمه ایران در ادامه با تشریح این برنامهها گفت: با تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت و قدردانی از تلاش های خستگی ناپذیر مدیران و کارکنان ستادی و استانی بیمه ایران گفت: کارشناسان بیمه ایران نقطه سربه سر در شرکت را به تفکیک رشته های بیمه تعیین و مشخص کرده اند تا مدیریت ریسک بهتری داشته و نقطه زیاندهی کاملا مشخص باشد.
وی ادامه داد: بیمه ایران فقط در سه رشته درمان، ثالث و مسئولیت از نقطه سر به سر پایینتر است. خوشبختانه در بقیه رشته ها اغلب سود ده هستیم.
به گفته پورکیانی، در رشته زیانده درمان پرتفوی را تا حدود زیادی اصلاح کردیم و سهم شرکت در این رشته را که در سال ۹۵به ۲۸درصد و سال ۹۶به ۱۴درصد رسانده بودیم، در سال ۹۷تا ۸درصد کل پرتفوی کاهش دادیم.
وی گفت: در جهت اصلاح پرتفوی شرکت، برنامه های گستردهای را در بیمههای زندگی اندیشیده ایم که به سرعت و با دقت در حال انجام است و بزودی انقلابی را در این رشته شاهد خواهیم بود.
مدیر عامل بیمه ایران ادامه داد: میزان نقدینگی شرکت در سال ۹۵معادل ۴۲۵میلیاردتومان بود که موفق شدیم این میزان را در سال ۹۶به ۶۷۰میلیارد تومان و در سال ۹۷به مبلغ ۱۹۹۹میلیارد تومان برسانیم که حاصل آن تسریع در روند سرمایهگذاریها بود.
به گفته وی، در ۲۵سال گذشته تعداد بدهکاران شرکت همواره روندی رو به رشد داشته است که با اقدامات صورت گرفته از سال ۹۷روندی رو به کاهش یافت و ۱۲درصد از تعداد بدهکاران شرکت کم شد.
وی با بیان اینکه، نسبت خسارت در بیمه ایران نیز حدود ۱۳درصد کاهش یافته است، اظهار داشت: حدود ۸۰درصد زیان انباشته شرکت مربوط به رشته بیمه های شخص ثالث، درمان و مسئولیت است. توانگری هم بر مبنای یک فرمول خاص که در مورد آن اختلاف نظر وجود دارد تعیین میشود؛ اما به هر حال تا زمانی که آیین نامه مربوطه اصلاح نشود لازم الرعایه است و ما با کنترل رشته های زیانده و مدیریت ریسک برای بهبود توانگری شرکت تلاش می کنیم و به موازات آن با پرداخت به موقع خسارات توانمندی خود را در ایفا تعهداتمان به اثبات می رسانیم.
پورکیانی تصریح کرد : رسیدن به حاشیه سود متناسب در عملیات بیمهگری یکی از اهداف اصلی ما در انتخاب ریسکهایی است که میپذیریم لذا معیار رعایت نرخ های فنی را در هر شرایطی مد نظر خواهیم داشت.
وی در پایان خاطر نشان کرد: تفکیک مدیریت وجوه حاصل از بیمههای زندگی و ذخیره ریاضی بیمه های عمر و حساب مستقل برای این وجوه و کد بورسی خاص اقداماتی است که مسیر را برای توسعه بیمه های زندگی در بیمه ایران هموار ساخته است.
https://www.emtedadnews.com/?p=1172896