
امتداد :ویژه برنامه های شهادت امام جعفر صادق (ع) با عنوان «صادقانه زندگی کنیم» همزمان با شهادت ششمین اخترتابناک امامت و ولایت در منطقه برگزار می شود.
به گزارش امتداد ، اکبر مختاری معاون امور اجتماعی فرهنگی منطقه ضمن تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)گفت: این برنامه در مساجد محوری و سراهای محله با حضور شهروندان مومن و ولایی در شب و روز شهادت آن امام همام برگزار می شود.
به گفته وی، برپایی مراسم سوگواری و سخنرانی با محوریت تامل در ابعاد عرفانی و معنوی امام جعفرصادق(ع)، برپایی نمایشگاه محصولات فرهنگی و مذهبی و همچنین مسابقات کتابخوانی با موضوع سیره زندگی حضرت از جمله برنامه های این مناسبت خواهد بود .
محتاری اضافه کرد: با مشارکت مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران بنر های تبلیغاتی با عنوان «صادقانه زندگی کنیم” و اینفوگراف هایی با موضوع زندگینامه امام جعفر صادق (ع) تهیه و در معابر و ساختمان های منطقه نصب شد.
شایان ذکر است؛ به همین مناسبت ۱۲۰پرچم مشکی و هزار و ۲۰۰ ریسه پرچمی مشکی در معابر، بزرگراه ها و ساختمانهای منطقه نصب شده است.
https://www.emtedadnews.com/?p=1172755