×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Friday, 31 March , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
برپایی ایستگاه های سلامت محوردر میادین میوه و تره بار و بوستان های شمال شرق تهران

امتداد :معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه چهار از اجرای ویژه برنامه های هفته ملی پیشگیری از دخانیات با شعار”تـهران شــهر بدون دخــانیات ” در اماکن عمومی و محلات این منطقه خبر داد.

به گزارش امتداد ، معصومه سادات عمارتی با بیان این مطلب گفت: به مناسبت هفته پیشگیری از دخانیات، برنامه های متنوعی با هدف ارتقاء سواد شهروندان ،کاهش استعمال و جلب مشارکت شهروندان در حوزه پیشگیری از استعمال دخانیات در بوستان ها و اماکن عمومی منطقه از ۲۵ تا ۳۱ خرداد برگزار می شود.

وی در ادامه به برپایی ایستگاه های سلامت در میادین میوه و تره بار ، سراهای محلات، معابر پر تردد و بوستان های منطقه اشاره کرد وگفت: در این ایستگاه ها آگاهی شهروندان نسبت به حقوق شهروندی خود در حوزه استعمال دخانیات ، مضرات و بیماریهای ناشی از دخانیات آموزش داده می شود.

معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه چهار دیگر برنامه های این هفته را ،اجرای برنامه گفت و گو در شهر و تئاترهای تعاملی با موضوع دخانیات و ایجاد نمایشگاه آثار هنرمندان در حوزه دخانیات در بوستان های سمیه، گلبرگ، یاس، الغدیر، نوفل لوشاتو، صدف و پلیس برشمرد.

عمارتی در ادامه به برپایی چندین کارگاه با محورهای نمایندگان مجلس حامی قوانین کنترل دخانیات، مطالبه گری مردم برای جامعه عاری از دخانیات ، ورزش و تفریحات سالم برای دوری از دخانیات، ریه سالم با دوری از دخانیات، نقش رسانه در ترویج فرهنگ کنترل دخانیات، ساماندهی عرضه مواد دخانی ضامن اجرای قوانین، آموزه های دینی در برابر دخانیات” در محلات منطقه اشاره کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.