×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 23 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 15 خبر
غرفه سبز” در منطقه۲۱ همزمان با “هفته محیط زیست” برپا شد

امتداد :به مناسبت “هفته محیط زیست”؛ ایستگاه هایی تحت عنوان “غرفه سبز” طی این هفته در مقابل ساختمان های ستادی، نواحی و سرای محله های منطقه۲۱ به همت اداره محیط زیست و توسعه پایدار این منطقه برپا شد.

به گزارش امتداد ، سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با بیان خبر فوق گفت: همزمان با ۲۱خرداد ماه و آخرین روز از “هفته محیط زیست”، “غرفه سبز” در مقابل ساختمان ستادی شماره یک منطقه۲۱ با حضور فعالین عرصه محیط زیست شهری، شهردار و مدیران ارشد ورودی غربی پایتخت برپا شد.
وی در همین راستا افزود: حین برپایی “غرفه سبز”، از شهردار و مدیران ارشد شهری منطقه۲۱ برای پیوستن به کمپین های “نه به کیسه های پلاستیکی” و “سه شنبه های بدون خودرو” دعوت به عمل آمد تا مسئولین شهری نیز همگام با سایر شهروندان در حفظ پاکیزگی هوا و محیط زیست شهر تهران و کاهش ترافیک سهیم باشند.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه۲۱ در ادامه تاکید کرد: در “غرفه سبز” این منطقه به شهروندان آموزش های چهره به چهره با محوریت مباحث محیط زیست شهری، اصول تفکیک پسماند از مبدا و شیوه های نگهداری گیاهان ارائه و همچنین از شهروندان و پرسنل شاغل در منطقه۲۱ جهت عضویت در کانون های محیط زیست دعوت و ثبت نام شد.
زابلی در خاتمه خاطرنشان کرد: شهردار منطقه۲۱ در پایان این بازدید از “فعالین عرصه محیط زیست” که در محله های خود مشغول به تشویق و ترغیب سایر شهروندان به حفظ و نگهداری محیط زیست شهری هستند، تقدیر و تشکر کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.