×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 23 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 15 خبر
انیسی تأکید کرد : حفاظت از میراث فرهنگی به روش سنتی و توجه به شیوه های جدید

به گزارش امتداد نیوز به نقل روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری ، علیرضا انیسی عضو هیأت علمی پژوهشگاه و دبیر علمی نشست تخصصی «میراث فرهنگی و مواجهه با بحران سیل »، « امروز» گفت :هدف از برگزاری این نشست تخصصی توجه به موضوع مخاطرات طبیعی است که هر روز شاهد گسترده شدن ابعاد آن هستیم .
او افزود : موضوع سیل و تخریب میراث فرهنگی در گذشته موضوعی دور به نظر می رسید و گمان نمی کردیم که با وجود این خشکسالی ها روزی برسد که آثار تاریخی کشور در معرض خطر سیل قرار گیرندولی با این حال پیش بینی هایی را در پژوهشکده بناها و بافت های فرهنگی تاریخی پژوهشگاه انجام دادیم .
وی در ادامه به موضوع آتش سوزی های اخیر در آثار تاریخی ایران و جهان اشاره کرد و افزود : این موضوع نیز به بحرانی تبدیل شده که باید نسبت به آن آگاه باشیم و برای جلوگیری ازآن برنامه ریزی کنیم .
عضو هیأت علمی پژوهشگاه با تأکید بر اینکه حفاظت از میراث فرهنگی به روش سنتی باید پابرجا باشد افزود : ولی درحفاظت باید به شیوه های جدید نیز توجه کرد و از مطالعات علمی رشته های دیگر در این حوزه نیز بهره برد.
او در تشریح دلایل برگزاری نشست های تخصصی در این حوزه گفت : پژوهشگاه به عنوان یک دستگاه پژوهشی وظیفه دارد از لحاظ علمی موضوعات حوزه میراث فرهنگی را مطرح و ابعاد آن را برای روشن تر شدن باز کند ولی نمی تواند تغییری در رویه ها ایجاد کند .
وی با اشاره به جدی بودن موضوع بحران در ایران تصریح کرد : وظیفه اجرایی کردن موضوعات در حوزه میراث فرهنگی به عهده معاونت میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری است .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.