×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 23 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 3 خبر
بانک‌دی در مناطق سیل زده مدرسه می‌سازد

به گزارش پایگاه خبری امتداد، در پی وقوع سیل و ویرانی برخی از مدارس روستایی در تعدادی از استان های کشور، بانک دی در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی، بخشی از بودجه تبلیغات خود را به ساخت سه باب مدرسه اختصاص داد.

بر اساس این گزارش در پی تصویب هیئت مدیره بانک دی مبنی بر اختصاص بخشی از بودجه تبلیغاتی بانک به ساخت سه باب مدرسه در روستاهای برخی از استان های سیل زده، بانک دی در اقدامی انسان دوستانه و در راستای ایفای نقش در حوزه مسئولیت اجتماعی پروژه ساخت یک باب مدرسه در روستای گمیشان واقع در استان گلستان و دو باب مدرسه در روستای الشتر و روستای ازنا از توابع استان لرستان را آغاز کرد.

گفتنی است؛ پیش از این در پی وقوع زلزله در استان های غربی کشور و تخریب مدارس استان کرمانشاه نیز بانک دی هزینه‌ تهیه و تولید سررسید و تقویم سال ۱۳۹۷خود را به ساخت ۳باب مدرسه در روستای پیران سرپل ذهاب، روستای بان افشار گیلانغرب و روستای چشمه نظامی این استان اختصاص داده بود.

  

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.