×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Friday, 9 June , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
ایجاد 35 هزار واحد تولیدی درمناطق روستایی با حمایت بانک کشاورزی

به گزارش پایگاه خبری امتداد، در این جلسه که روز یکشنبه 22 اردیبهشت با حضور رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، مدیران عامل بانک ها و دستگاه های اجرایی ذیربط در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، خدارحمی به پرداخت 39 هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزا با نرخ 6 درصد در اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری توسط بانک کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: از محل پرداخت این تسهیلات که با هدف کارآفرینی و اشتغالزایی در مناطق روستایی و کاهش نرخ مهاجرت به شهرها، رونق تولید داخلی، تامین امنیت غذایی و خودکفایی صورت گرفته است، 35 هزار واحد تولیدی احداث و برای 76 هزار نفر از روستائیان و عشایر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال شده است.

وی افزود: اجرای این طرح بزرگ ملی، از افتخارات دولت تدبیر و امید و یک اتفاق مثبت و بی نظیر در سطح جامعه روستایی و عشایری در تمام سال های پس از پیروزی انقلاب است و توانسته موجی از امید و تحرک اقتصادی در جامعه روستایی و عشایری کشور ایجاد کند.

شایان ذکر است جذب مابقی اعتبار مربوط به طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری توسط بانک کشاورزی به سرعت ادامه دارد و انتظار می رود تنها از محل تسهیلات پرداختی این بانک ، فرصت های اشتغال جدید ایجاد شده در مناطق روستایی و عشایری به حدود 120 هزار شغل برسد.


برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.